Uždaryti

Šeimos pirtis. Konsultacijos studijuojantiems.

Data: 2024-02-12, 20:00
Organizatorius : Lietuviškos pirties akademija

Vebinaras

Lietuviškos pirties akademijjai ir tuo pačiu - Pirtininkystės kursams sukako 20 metų. Šia proga atgaiviname seną mūsų šūkį „Šviesti ir šveisti“ bei kviečiame į eilę renginių tiek pirtyje, tiek ir virualiai.

Vasario 12d. pirmadienio susitikimas skirtas, visų pirma, Pirtininkystės meistriškumo kursų studentams, siekiantiems „Šeimos pirtininko“ kvalifikacijos, o taip pat ir visiems kitiems besidomintiems.

Apie sustikimą su Lietuviškos pirties akademija liudija studentė Vaiva, neseniai apsilankiusi studijų pradžioje Londone ir virtualiai - mokymo vebinaruose:

„Keli susitikimai gyvai ir nuotoliniu būdu ženkliai praplėtė mano akiratį ir supratimą, kad apie pirtis žinojau tikrai labai mažai. Neabejoju, kad turite dar daug kuo pasidalinti, tačiau po mūsų susitikimo pirtyje sužinojau, kad savirefleksija yra labai efektyvi ir prieinama kiekvienam asmeniui, besilankant pirtyje. Tikriausiai iš vebinaro sužinojau, kad vanojimas yra labai efektyvus ir prieinamas kiekvienam asmeniui, besilankačiam pirtyje. Vebinare sužinojau kad itin svarbus ir gana paparastai gali būti valdomas pirtyje garas. Šie du pagrindiniai dalykai man įsiminė labiausiai, nes šiek tiek žinių apie pirties saugumą, procedūras jau turėjau iš ankstesnės patirties.“

Šeimos pirtis

Šiomis 4 teorinėmis temomis mes pabaigiame „Šeimos pirties“ studijas, jos išbaigia suprarimą apie pirtį ir leidžia jos procedūras geriau priderinti prie jūsų norų, ooro sąlygų, svečių poreikių.  Tai - sveikos ir tradicinės lietuviškos pirties pasaulis. Į susitikimą su pirtimi einame gyvai - seminaruose, kurie vyksta gerose Pirčių sodo, gurmaniškos dūminės ir kitose įdomiose pirtyse. O žiniomis, kaip nepakenkti žmogui ir geriausiu būdu suvaldyti pirties sticijas mes dalijamės vebinaruose. Jų „šeimos pirčiai“ yra skirta  yra skirta 4:  nuo „Oda pirtyje“ iki „Šeimos pirties scenarijai“.

Linksmiausia būna, kai seni meistrai „skaldo bajerius“. O jų žinome nemažai. Todėl šį susitikimą  paskyrėme pokalbiui apie Šeimos pirtį, išdėstytą patraukliai, suprantamai - taip, kaip žinios ir yra perduodamos pirtyje - iš lūpų į lūpas. Mes sulaužysime temų rėmus ir tiesiai atsakysime į klausimus apie pirties iššūkius - taip, kad geriau suprastumėte slaptus stichijų ryšius, saugumo spragas ir netikėtas staigmenas tradicinėje lietuviškoje pirtyje.

Susitikime labai daug dėmesio skirsime atsakymams į klausimus. Tikimės, kad šis susitikimas padės studentams geriau suprasti Pirtininkystės pagrindų temas ir pasirengti žinių patikrinimui (jo reikia formaliai studjų pusei ir perspektyvoje - tapimui pirtininku profesionalu).

Kur gauti pilną mokymą ir temų įskaitas?

Norėdami gauti „Šeimos pirties“ temų pilną mokymą, atsakyti į žinių patikrinimo anketas ir gauti temų įskaitas - registruokitės teorinių studijų vebinaruose

Dalyviai: 2/∞
Vebinaras
Pirtininkams ir pirčių šeimininkams - visa tiesa apie ilgą ir saugią pirties eksploataciją.
Dalyviai: 8/∞
Vebinaras
Kaip mūsų oda reaguoja į pirties procedūras? Kaip teisingai prausti ir šveiti odą?
Dalyviai: 8/∞
Vebinaras
Dalyviai: 9/∞
Vebinaras
Kaip suplanuoti saugią, malonią ir smagią pirties procedūrą savo šeimai ir draugams?

Susitikimo turinys

Pirmoji dalis skirta pasigilinimui į temas.

Antroji dalis skirta atsakymams į studentų klasusimus, konsultacijoms ir apibendrinimams, susijusiems su anrotosios studijų pakopos studijų temomis.

 Pirties termonuotrauka
Pirtyje sušilęs kūnas. Rimo Kavaliausko termonuotrauka.

Kas dėsto

Rimas birute

Pirtininkas, LPA vadovas Rimas Kavaliauskas

Pirtininkė Birutė Masiliauskienė

uždaryti

Pastabos administratoriui

Jei šiame straipsnyje pastebėjote neteisingą faktą ar klaidą, galite apie tai pranešti redakcijai. Prašome užpildyti formą ir paspausti „Siųsti“